Hva skjer? Full oppdatering på Facebook

Introduksjonskurs til buddhisme og meditasjon starter 25.1.2018. Begrensede plasser. Dette gratis introduksjonskurset til meditasjon og buddhisme gir deg en innføring i de grunnleggende prinsippene for buddhistisk filosofi, praksis, og levemåte – over 6 torsdagskvelder.

Du vil også lære tre meditasjonsteknikker som buddhister har brukt i flere tusen år til å utforske og utvikle sin bevissthet.

Kurset ledes av Gunaketu og Muditadevi som er ordinerte medlemmer av Triratna Buddhistorden, og har mange års erfaring med buddhistisk praksis.

Kurset strekker seg over 6 torsdagskvelder og en helg, men det er mulig å delta på kurset selv om man ikke kan være med hver gang. Det koster ingenting, men vi tar gjerne imot donasjoner til senterets drift fra de som ønsker å bidra. Vår økonomi er en dugnad – uten noen rik onkel i Amerika 🙂

Les mer på Facebook og meld deg på her

Uke 1 – Hva er oppvåkning? / Kroppsmindfulness
Uke 2 – Buddhistisk etikk / Meditasjon på pusten
Uke 3 – Buddhistisk meditasjon / Meditasjon på pusten
Uke 4 – Buddhistisk visdom / Meditasjon på kjærlig vennlighet
Uke 5  – Kunst og natur / Meditasjon på kjærlig vennlighet.
Uke 6 – Vennskap og felleskap / Meditasjon på kjærlig vennlighet

Helgeretrett 9-11.2018 – Helgeretrett (med forbehold om endring i dato). Vi reiser til et retrettsenter i nord- eller sørmarka. Dette er en gyllen anledning til å gå dypere i det vi har utforsket på kurset. Vi starter med middag kl 18 og avslutter søndag kl 15. Hold av datoen!

Torsdagskveldene 2017 er fordypning med fokus på historiske lærere. Det er en blanding av miniforeslesninger, samtaler, meditasjon, tepauser med mer. Altså en anledning til å fordype vennskap og praksis rundt et tema. Vi forutsetter at du har fått en innføring i meditasjon og grunnleggende buddhistiske ideer. (Hvis du tar med en venn for første gang – gi dem en innføring ;-))

Kvelden varer fra kl 18.00-20.30,