Uttarabha – Nordlys: Nye lokaler!

Video om det nye buddhistsenteret i Oslo – redigert og produsert av Thomas Kaiser med illustrasjoner av Jan-Erik Weiseth.

Siden Gunaketu flyttet til Oslo i 2000 for å starte Triratna sitt første og eneste buddhistsenter i Norge har dette fellesskapet vokst sakte men sikkert. Vi er nå tre ordensmedlemmer og tolv mitraer fulle av energi og inspirasjon til å leve ut Sangharakshita sin visjon av Buddhas lære, og dele den med andre.

For å kunne involvere enda flere ønsker vi nå å kjøpe en bygning som kan huse Oslo Buddhistsenter, de av oss som vil bo med andre buddhister i bofellesskap, og skape rom for etiske næringsvirksomhet. Vi vil kalle denne bygningen Uttarābhā – som både betyr nordlys og opplysning!

En av våre inspirasjonskilder er forvandlingen av et gammelt lagerhus til the Manchester Buddhist Centre i 1994-1996. Det er mye større enn det vi drømmer om, men vi har mye å lære.

Vi har funnet en fantastisk bygning i vakre omgivelser langs Akerselva. Vi jobber nå med den etiske banken Cultura for å finansiere prosjektet.

Det vi nå trenger er tilstrekkelig egenkapital. De som allerede deltar på Oslo Buddhistsenter har gitt raust, men vi trenger ennå 350.000 kroner for å realisere denne drømmen. Kan du hjelpe?

One thought on “Uttarabha – Nordlys: Nye lokaler!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s