Vi flytter 1 juni 2017

For femten år siden kom den forholdsvis nyordinerte Gunaketu tilbake til Norge, pusset opp sin bestemors leilighet, og holdt det første kurset. På det tidspunktet var Oslo Buddhistsenter ikke så mye mer enn en idé. Folk kom og gikk, det ble noen få mitraer, og etter hvert begynte de som skulle bli Śraddhāpa og Muditadevī å forberede seg til ordinasjon.

I 2012 ble det et merkbart skift i energien og engasjementet på senteret. Det ble stadig flere mitraseremonier, og stadig flere som spurte om ordinasjon. Mot slutten av 2014 flyttet Maitrīghoṣa til Oslo, og i sommer 2015 ble både Śraddhāpa og Muditadevī ordinert, slik at antall ordensmedlemmer firedoblet seg i løpet av noen få måneder. Vi merker allerede at Oslo Buddhistsenter er på vei inn i en ny fase.

Etter et år i Storgata 39 flytter vi inn i større lokaler i samme adresse. Endelig kan vi hente til bake Buddhaen vår og sette vårt eget preg på senteret. 1 juni 2017 starter vi med en dugnad for å forskjønne lokalene og skape et buddhistsenter. Vi trenger også hjelp til å betale en større husleie. Det hadde vært flott hvis du kunne bidra med 500 kroner i måneden i fast overførsel det neste året. Det tilsvarer 19 kroner dagen 🙂 Les mer og bidra her.

Samtidig leter vi fremdeles etter nye permanente lokaler. Vi kaller prosjektet Uttarabha – nordlys.

Følg med for de siste oppdateringene på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s