Dugnad for det nye buddhistsenteret

Det er inspirerende å treffe nye mennesker på introduksjonskurs og se hvordan de gradvis åpner seg til større dimensjoner i seg selv og i verden omkring. Å treffe nye mennesker som vil utforske det mysterium vi kaller liv og finne ut hva det virkelig handler om er noe av det mest givende som skjer.

1 juni 2017 flytter vi inn i større lokaler i Storgata 39. Der skal vi dekorere, installere Buddha og dedikere lokalene til gavn for alle levende vesener. Samtidig søker vi etter lokaler vi kan kjøpe for å etablere en varig oase av frihet, kjærlighet og visdom i Oslo.

For å få til det trenger vi å løfte i fellesskap. I budsjettet til et lokale vi har lyst til å kjøpe i Johannes Bruns gate 13 trenger Oslo Buddhistsenter å betale 140.000kr i året i husleie. Hvis for eksempel 20 av oss på senteret deler på den regningen blir det 583 kr per måned som tilsvarer 146 kr i uka eller 19 kr dagen. Hvis du kunne tenke deg å opprette en slik månedlig overføring de neste 12 månedene ville det være til stor hjelp. Fyll ut Dana m skattefradrag og fast betaling 2011 og følg instruksen.

Her er bilder fra byggingen av meditasjonshallen Ravnereiret på Skogly, på Hadeland.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s