Innmelding

Interessert i buddhismen?             Meld deg inn her

Er du interessert i å motta informasjon fra oss kan du registrere deg som interessert i vårt medlemsregister på nett. Nedenfor finner du en lenke som heter «Ny bruker». Klikk på den og følg anvisningene. Du får da opprettet din egen «Min side». Etter at du har registrert deg med navn og kontaktinformasjon, kan du nederst på Min side krysse av for hva slags informasjon du ønsker å motta fra oss – og eventuelt hva slags informasjon du ikke ønsker. Du kan også velge om du er åpen for å motta informasjon i form av brev, på epost og/eller sms. Du kan når som helst logge inn og endre innstillingene.

Ønsker du å melde deg inn i Buddhistforbundet med tilhørighet til Oslo Buddhistsenter?

Er du allerede registrert som interessert eller støttemedlem kan du melde deg inn i Buddhistforbundet (BF) fra profilen din: «Min side» i vårt medlemsregister på nett etter å ha logget deg inn. Der klikker du på den grønne knappen: «Bli medlem i BF».

Hvis du ikke er registrert på noen måte i vårt medlemsregister på nett melder du deg inn i Buddhistforbundet ved å klikke på lenken nedenfor og så etterpå, i innloggingsbildet, klikke på den grå knappen som heter: «Meld meg inn som BF-medlem». Du må oppgi din epostadresse som blir ditt brukernavn og ditt fødselsnummer.

Det koster ingenting å bli BF-medlem, men det er et krav fra staten at du ikke er medlem i et annet livs- eller trossamfunn. Er du det må du melde deg ut derfra før du kan melde deg inn som BF-medlem. Er du usikker kan du sjekke dette ved å ringe Brønnøysundregistrene på 75 00 75 00.

For hvert BF-medlem får Oslo Buddhistsenter ca. kr 1000 pr. år, for både voksne og barn, fra stat og kommune som tilsvarer det som litt upresist og populært kalles «kirkeskatten».

Etter at du har meldt deg inn som BF-medlem kan du nederst på Min side krysse av for hva slags informasjon du ønsker å motta fra oss – og eventuelt hva slags informasjon du ikke ønsker. Du kan også velge om du er åpen for å motta informasjon i form av brev, på epost og/eller sms. Du kan når som helst logge inn og endre innstillingene.

Har du barn under 15 år kan du hvis du ønsker melde dem inn fra «Min side» etterpå.

Er du BF-medlem allerede?

Er du BF-medlem og ønsker å opprette en profil («Min side»), kan du også gjøre det ved å klikke på knappen. Bare følg anvisningene.

Ta meg til registreringssiden